O nama
Kontakt

Apoteke Iva posluju od 1990. god kao mala porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom.

Sa radom smo počeli kao biljna apoteka koja se bavila proizvodnjom i distribucijom prirodnih proizvoda, a sada posedujemo dve apoteke u okviru kojih radi 8 zaposlenih.

U svom asortimanu imamo veliki broj domaćih i uvoznih lekova, dijetetskih suplemenata, kompletan program bebi opreme, veliki izbor medicinske kozmetike i anatomsku obuću najpoznatijih svetskih proizvođača (Dr. Sholl, Dr. Much, Dr. Luigi, Kopitarna i Vumo).

Već 20 godina kolektiv apoteka Iva predano i odgovorno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote.

Dugogodišnjim radom i iskustvom uz korišćenje stručnog znanja nastala je paleta magistralnih preparata koja se sastoji od lekovitih čajeva, masti, kapi, losiona i kozmetičkih preparata (krema, losiona, kozmetičkih mleka i ulja) namenjena kako svakodnevnoj nezi tako i uklanjanju estetskih nedostataka kože.

Za naše proizvode zajedničko je da su izrađeni po vrhunskim standardima od visokokvalitetnih, prirodnih sirovina, biljnih ekstrakata i vitamina o čemu svedoči veliki broj odanih, zadovoljnih potrošača.

Proizvodi prikazani na sajtu su samo deo lekovite biljne riznice koju brižljivo biramo i pripremamo za Vas. U ponudi naše apoteke su i različite čajne mešavine, pojedinačni čajevi i čista mineralna biljna ulja...

Dodjite i uverite se i sami!
S poštovanjem,
Kolektiv apoteka ”Iva”, Zlatibor

Apoteka "Iva 1"
T.C. Pijaca, Zlatibor
tel: 031/841-829, 063/10-75-827

Apoteka "Iva 2"
T.C. Jezero, Zlatibor
tel: 031/846-263, 063/10-75-825

E-mail: ivaapoteka1@mts.rs

Web site:
www.ivazlatibor.com
www.apotekeiva.com

Facebook

Posetite našu Facebook stranu.

Lajkujte nas na Facebook-u!

Naručivanje

Sve proizvode iz našeg asortimana možete naručiti preko navedenih telefona, ili slanjem E-mail poruke sa željenim proizvodima.
Isporuku na kućnu adresu vršimo preko Deexpres dostavne službe, plaćanje se vrši prilikom preuzimanja proizvoda.
Prilikom naručivanje robe u iznosu preko 2500,00 din dostava je besplatna!
Rok isporuke je od 1 do 2 dana.